Det skal være en fornøyelse å være eier og drive sitt eget legekontor

Om oss

Vi er en av Norges første og største totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning for fastlegekontorer. Vi tar hånd om daglig driften med økonomistyring og personalansvar, inkludert rutiner og kvalitetsarbeid på ditt legekontor. Vi skiller oss ut ved at vi har en veldig tydelig forretningsmodell på at fastlegene skal alltid eie sitt eget legekontor og forbli frittstående uten binding til annen gruppering innen den norske allmennlegetjenesten. Vi vil at fastlegene skal fortsette å være sin egen sjef, men fortsatt ha muligheten for administrativt hjelp uten å miste kontroll.

Helsekontor Forvaltning har lang erfaring med å drifte og utvikle attraktive legekontorer. Vi setter sammen flerfaglig team for å utvikle løsninger der legekontoret og pasienter står i sentrum. Alt starter hos fastlegen - hvert år gjennomføres det ca 15 millioner konsultasjoner på norske fastlegekontor. Vi i Helsekontor Forvaltning har et langsiktig perspektiv, og jobber hele tiden med å utvikle effektive og spennende løsninger for legekontorene slik at man kan yte god helsehjelp. Det innebærer at blant at vi utvikler og implenterer helhetlige konsepter som er med å forebygge sykdom og fremme folkehelse. I tillegg jobber vi med tiltak som gir økt trivsel for både fastleger og medarbeidere på legekontoret.

Målet er å skape verdens beste legekontorer - og alltid styrke det offentlige helsevesenet. Helsekontor forvaltning skal være en trygg partner for dere og sørge for alt arbeid utføres forsvarlig, i henhold til gjeldende regler, forskrifter og innenfor budsjett.

 • Vi er eksperter på drift av legekontorer.

  Vi er gjør livet enklere for fastleger som jobber med styrearbeid.

  Vi heier på fastlegene og leverer tjenestene som hjelper å skape bedre legekontorer.

  Vi sørger at alt styrearbeid utføres og i henhold til gjeldende regler.

  Vi ønsker at din hverdag som daglig leder, styreleder, styremedlem eller eier skal være så enkel og oversiktlig som mulig.

 • Ønsker du et tilbud?
  Kontakt oss for uforpliktende samtale.

Thumb
Thumb

Linda Luu

Gründer, daglig leder og lege

Hun er selve hjertet og pådriveren i Helsekontor Forvaltning AS. Linda Luu har jobbet som allmennlege/fastlege siden 2014. Hun ble ferdigutdannet cand.med fra NTNU i 2012 og har siden da hatt erfaring fra mange legekontorer og sykehus i Oslo, Trøndelag og Moss. Hun er lege, spesialist i allmennmedisin og mange års erfaring som arbeidende styreleder/daglig leder. Det var som en svær knute som måtte løses da hun så at legene måtte forholde seg til mange leverandører, en jungel med regelverk og uforståelige tall. I tillegg måtte de ta vare på sine ansatte. Hun slutter aldri å komme på idéer som gjør legelivet bedre.

Med Helsekontor Forvaltning skal ingen fastlege trenge å føle seg alene mer. Hun ønsker å styrke det offentlige helsevesenet ved å styrke og bevare fastlegens nøkkelrolle i primærhelsetjenesten. Linda Luu har lang erfaring fra politikken, kultur- og næringslivet og har med andre ord meget allsidig bakgrunn og stort nettverk. I fritiden liker hun å tilbringe tiden med mannen og deres to aktive små barn, drive med musikk og klatre/buldre.

 • Epost linda@helsekontor.no
 • Telefon 451 00 004

Thumb

Tony Nguyen

Medgründer, forvalter og salgssjef

Tony er utdannet siviløkonom, har sans for at ting skal gå riktig for seg og foretrekker heller at vi skal ta noen ekstra runder enn å forhaste oss i noe som kan koste oss dyrt senere. Han har hjulpet mange små og store bedrifter og sett hva som trengs. Tony er familiekjær, bor nå i Son med kone og sønn. Ellers liker han å tilbringe fritiden sin på golfbanen og delta i padelturneringer.

 • Epost tony@helsekontor.no
 • Telefon 452 69 458

Thumb

Vivienne Johansen

Medgründer, driftsansvarlig og sykepleier

Vivienne er utdannet spesialsykepleier og fullfører for tiden en mastergrad i klinisk sykepleie. Hun er vant til høyt tempo, og Helsekontor Forvaltning kunne ikke vært foruten hennes unike kompetanse og logistikksans. Vivienne er svært pragmatisk og leter stadig etter gode løsninger. Hun er allsidig og et arbeidsjern med sterk gjennomføringsevne. Vivienne er gift, har to små gutter og bor rett ved Oslomarka der hun liker å dra på skogsturer med familien sin. Hun er glad i å reise og har blant annet bodd i Australia.

 • Epost vivienne@helsekontor.no
 • Telefon 980 28 128