Intensivt kurs i helsesekretæroppgaver

Vi i Helsekontor Forvaltning i samarbeid med NorEngros inviterer til et intensivkurs den 14. mars kl. 12-16 i ulike grunnleggende oppgaver for helsesekretærer. Inkluderer spirometri, kapillær prøvetaking, forebygging av diabetiske fotsår og hygiene.
Foto: pexels.com

PROGRAM

  1.  Kl. 12-13 
  2. – Spirare spirometri, verktøy og nye retningslinjer v/ Spirare Diagnostica – Charlotte Dahlslett
  3.  Kl. 13-13.45
    -Riktig kapillær prøvetaking v/ TRIOLAB – Nina Rismyhr
  4. Kl. 13.45-14.15
  5. – enkel matservering
  6. Kl.14.15
    -Forebygging av diabetiske fotsår v / Norengros Johs Olsen – sårsykepleier Jeanette Skjetne
  7. Kl.15-16
    – Rutiner, renhold, steriliseringsprosess og vedlikehold av kirurgiske instrumenter v/ Norengros Kjosavik- Cathrine Halvorsrud – Via Teams

 

Meld deg på her.

Kursleder Victoria Soot Helander

Kurskoordinator Hannah Eriksen

Pris

990,- medlemspris

1490,- ikke- medlem

 

Få god rabatt som medlem – gratis, uforpliktende og ingen bindingstid. Da må legekontoret som helsesekretærene jobber på være medlem av Helsekontor Forvaltning. Les mer her: https://www.helsekontor.no/medlemsportal/

 

OM VÅRE FOREDRAGSHOLDERE

Charlotte Dahlslett Arbeidet som produktspesialist i Diagnostica AS i snart 16 år. Fungerer som et bindeledd mellom utviklere og helsepersonell, og arbeider særlig med å implementere nye standarder for testing og tolkning i datasystemet Spirare 3.

Nina Rismyhr Produktsjef i Triolab. Har over 20- års erfaring i bransjen, jobber med og har stor kunnskap innen kapillær prøvetaking, HemoCue- produkter og generell hematologi. 

Jeanette Skjetne Salgkonsulent i NorEngros Johs Olsen med mange år bak seg som sykepleier på Oslo Universitetssykehus. Reiser jevnlig rundt med foredrag om sårbehandling.

Cathrine Halvorsrud Fagkonsulent fra NorEngros Haugaland Engros. Utdannet sykepleier fra 2005. Har lang erfaring med arbeid innen smittevern, desinfeksjon og rutiner på dette.