IT- og annen driftshjelp

Vi leverer driftstjenester til legekontorer og andre helsevirksomheter. Med god service, ryddige forhold og høy kompetanse leverer vi allsidige tjenester innen IT, renhold og vaktmestertjenester til konkurransedyktige priser. Dere kan også velge egne leverandører, og vi vil selvfølgelig følge opp disse for dere. Alt blir enklere med oss – akkurat sånn som det skal være.

Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr, og send oss gjerne din forespørsel!

IT og informasjonssikkerhet

Virker ord som datasikkerhet, bits og bytes avskrekkende? Ikke være bekymret, Helsekontor Forvaltning kjenner til behovet for moderne og skreddersydde IKT-tjenester til legekontoret. Vi har god kontroll på gjeldende lov- og forskriftskrav (GDPR, pasientsikkerhet, personvern, informasjonssikkerhet). Med personlig oppfølging kan dere være sikre på at vi er der dersom noe skulle skje.

Vaktmester og renhold

Gjennom oss kan dere få vaktmestertjenestene tilpasset servicenivået til legekontorets behov og skreddersyr tilbudet etter dette. Med oss, har dere alltid en tilgjengelig ressurs som vet hvordan man skal løse alle slags situasjoner og utfordringer som oppstår i deres lokaler. Vi samarbeider med renholdsleverandører som er spesialister på vask av legekontorer og andre helsevirksomheter.

Det gjør jobben enklere for fastlegene å drive legekontoret da dere bare trenger å forholde dere til oss på alle forspørsler vedrødrende drift av legekontoret.

Hvorfor velge praktiske driftstjenester hos oss?

  • Vi kan tilby IT-tjenester som gjør det enkelt å drive et legekontor
  • Vi benytter seriøse og godkjente renholdstjenester og er opptatt av å gjøre renholdsarbeidet riktig og effektivt
  • Vi kan tilby vaktmestertjenester skreddersydd deres legekontor
  • Vi kan tilby moderne metoder og midler som ivaretar innmiljøet
  • Våre systemer ivaretar avtalt kvalitet
  • Vi har kompetansen og ressursene, og vi tilpasser oss legekontorets behov.