Medlemsfordeler

Helsekontor Forvaltning gir alle fastlegekontorer* et gratis medlemskap, med tilgang til en rekke fordeler. Du vil få tilgang til våre gode rabattavtaler på forbruksmateriell og medisinsk utstyr, advokathjelp, regnskap og andre tjenester legekontoret trenger.

Helt gratis, ingen forpliktelser og ingen bindingstid. Medlemmer inngår i kanskje Norges råeste innkjøpsordning for fastleger!

* Gjelder fastlegekontorer uten binding til en annen gruppering innen den norske allmennlegetjenesten.

Millor hjelper deg med regnskap, årsoppgjør, lønnstjenester, fakturering og rådgivning. Fra 10.000 kr eksl mva for enkeltmannsforetaksregnskap for fastleger.

Triolab AS er et av Norges ledende firmaer innen diagnostika og analyseutstyr. Inntil 10% rabatt på spesifikke varer.

Codex er et av Norges ledende advokatfirmaer for privatpersoner og næringsdrivende. Inntil 10% rabatt på juridiske tjenester på næring.

Leverer moderne IT-løsninger som gjør det enkelt å drive egen klinikk i helsesektoren. Inntil 25% rabatt på Premium serviceavtale.

Trinnvis er et styringssystem med innebygget internkontroll og kvalitetsforbedring for små og mellomstore virksomheter. Fri etablering verdi 2000kr eksl. mva. og inntial 30% på abonnement.

Norges største leverandør av forbruksvarer til offentlig og privat sektor. Inntil 10% rabatt på varer.

Fürst Medisinsk Laboratorium tilbyr analyser innen fagområdene medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, mikrobiologi, patologi og er Norges største med rundt 500 ansatte.

Bli medlem i dag. Helt gratis!